Häst

Hästvård på internationellt hög nivå

Att äga hästar innebär alltid att det finns ett stort intresse för detta djur. En häst skaffar man aldrig slentrianmässigt, det är nämligen både dyrt att hålla häst, och kräver ett stort engagemang med många timmars arbete varje dag.

De flesta hästägare vill bara ha det allra bästa för sin häst, i synnerhet o de som engagerar sig i tävlingar och avel.

Här hos oss på Ugglarps Gårds hästklinik mottar du och din häst bästa tänkbara sjuk- och friskvård. Våra veterinärer kan med hjälp av en välutrustad klinik erbjuda hästsjukvård när den är som allra bäst.

Vi lägger allt vår fokus på din häst när den kommer till oss och även du som ägare får personlig service. När djur behandlas är kontakten mellan oss och djuret givetvis viktig, men även den kontakt som uppstår mellan oss och dig, för det är på dig som din häst litar på allra mest.

Våra tjänster

Bland de veterinärsrelaterade tjänster som vi erbjuder ingår kirurgi, medicin, bilddiagnostik med digitalröntgen och ultraljud, akutsjukvård och ambulansservice.

Uppdaterade

Hästkliniken här på Ugglarps Gård uppdateras ständigt med de bästa tekniska apparaterna, och de senaste rönen inom djurvård. Vi är engagerade veterinärer och andra arbetare som jobbar här och brinner särskilt för just hästar.

Stuteri

På samma gård som Smådjurskliniken och Hästkliniken finns också Ugglarps Stuteri där man föder upp dressyrhästar. Man vill ta fram smäckra hästar med vackert rörelsemönster, men lägger också stor vikt vid att få fram medgörliga hästar med gott temperament.

Gödmanstorpsvägen 108
262 95 Ängelholm, Skåne

0431-290 80